Cirkel-kracht 400px kleur-0211

Ben Taffijn is mijn naam en ik ben al een zeer lange tijd actief bezig met muziek. Ik luister veel naar CD’s en tegenwoordig ook steeds vaker naar downloads en ga vaak naar concerten. Ik vond het onlangs tijd worden om mijn kennis en ervaringen te delen.

En intussen ben ik naast mijn eigen blog ook actief voor Draai om je oren als CD en concertrecensent.

Op deze blog, Nieuwe Noten, concentreer ik mij dan ook op de alternatieve pop in diverse facetten met een voorkeur voor elektronica, singer / songwriter, alternatieve rock en Folk / Americana en op moderne gecomponeerde muziek, terwijl mijn Jazz recensies verschijnen bij Draai om je oren.

Belangrijk voor mij is verder dat het om muziek gaat waarbij passie en inzet een grote rol spelen, die regelmatig schuurt en krast en je soms bij de strot grijpt en emotioneert. Voor mij moet muziek iets met je doen, het moet je nieuwe horizonten voorspiegelen, het moet je mee nemen op reis naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest.

Tot slot wil ik iedereen veel plezier toe wensen met het lezen van mijn recensies op zowel deze blog als op Draai om je oren en vooral met het beluisteren van de artiesten. Schroom niet om me je mening te geven of suggesties te doen voor aanvullingen.

Artiesten die zich door het bovenstaande geïnspireerd voelen en graag hun CD’s door mij gerecenseerd willen zien, kunnen mij mailen via info@nieuwenoten.nl of een berichtje sturen via Facebook.

Met een groet,
Ben Taffijn
www.Facebook.com/nieuwenoten